اسب امارات مسئولان استقلال ورزشگاه

اسب: امارات مسئولان استقلال ورزشگاه اخبار ورزشی و نتیجه های مسابقات

خرید کتاب از گوگل

چاپ کتاب PDF

خرید کتاب از آمازون

خرید کتاب زبان اصلی

دانلود کتاب خارجی

دانلود کتاب لاتین

توجه: در صورتی که فایل دارای ایراد است یا حقوق نویسنده رعایت نشده با ما تماس بگیرید

گت بلاگز اخبار سیاسی و اجتماعی از احمد توکلی و الیاس نادران تا… ، بازی جناحی بعضی سیاسیون بعد از حمله تروریستی دیروز

روزنامه شرق در گزارشی نوشت: «وقت کنایه زدن به حکومت و نهادهای امنیتی و نظامی نیست. وقت مچ گیری و استیضاح‎ رسانه ای از مقامات نظامی و امنیتی نیست. آگاهی بخشی از

از احمد توکلی و الیاس نادران تا... ، بازی جناحی بعضی سیاسیون بعد از حمله تروریستی دیروز

بازی جناحی بعضی سیاسیون بعد از حمله تروریستی دیروز/ از احمد توکلی و الیاس نادران تا…

عبارات مهم : ایران

روزنامه شرق در گزارشی نوشت: «وقت کنایه زدن به حکومت و نهادهای امنیتی و نظامی نیست. وقت مچ گیری و استیضاح‎ رسانه ای از مقامات نظامی و امنیتی نیست. آگاهی بخشی از رویدادهای مستند و روحیه دادن به نیروهای امنیتی نخستین وظیفه خبرنگاران است».

از احمد توکلی و الیاس نادران تا… ، بازی جناحی بعضی سیاسیون بعد از حمله تروریستی دیروز

اینها دستورالعمل های حرفه ای است جهت خبرنگاران در مواجهه با رویدادهای تروریستی و نحوه پوشش آن. ولی در شرایطی که هر سیاست مدار، فعال رسانه ای یا سیاسی، به مدد اینستاگرام، تلگرام، شبکۀ اجتماعی فیس بوک و … بدل به یک رسانه یا شهروندخبرنگار شده است هست، شاید این دستورالعمل قابل تعمیم به همه باشد. ولی اتفاقی که دیروز در اینستاگرام، تلگرام، شبکۀ اجتماعی فیس بوک و … رخ داد، کاملا متمایز و متفاوت از این توصیه بود، تا جایی که بازدیدکنندگان دیگر را واداشت در تصویر العمل به نیش و کنایه ها و بهره برداری های سیاسی- جناحی از ماجرای تروریستی دیروز از هشتگ هایی با مضامین همدلی و وحدت استفاده کنند.

آنها که در ماجرای پلاسکو منتقدان شهردار پایتخت کشور عزیزمان ایران را به «لاشخوری سیاسی» متهم می کردند و از این می گفتند که «الان وقتش نیست»، دیروز خودشان در توییتر و اینترنت همان شیوه ای را پیش گرفتند که زمستان گذشته منتقدش بودند. آن زمان، اصولگرایان و حامیانشان در تصویر العمل به اعتراضات به مدیریت شهری تهران، در توییتر هشتگی با عنوان «لاشخور سیاسی» راه انداختند و منتقدان را متهم به بازی جناحی در موقع بحران کردند. دیروز از همان هشتگ جهت یادآوری به خود آنها استفاده شد.

روزنامه شرق در گزارشی نوشت: «وقت کنایه زدن به حکومت و نهادهای امنیتی و نظامی نیست. وقت مچ گیری و استیضاح‎ رسانه ای از مقامات نظامی و امنیتی نیست. آگاهی بخشی از

ماجرای پلاسکو با اتفاق تروریستی حمله داعش زمین تا آسمان متفاوت بود. در ماجرای پلاسکو می شد از اشتباه یا اهمال مدیریتی سخن گفت. در آن ماجرا، می شد دنبال مقصر گشت و نهادهایی را به کم کاری متهم کرد، ولی در ماجرائی که دنیا را از غرب تا شرق درگیر کرده و هنوز یک هفته از حملات تروریستی در قلب لندن نگذشته و تروریسم خواب و آرامش را از اروپا ربوده هست، انگشت اتهام زنی به دولت با نشانه های سیاسی نه تنها ناپسند، بلکه بلامحل و بلا عنوان است.

دیروز، فعالان رسانه ای در توییتر از این سخن گفتند که اکنون وقت وحدت هست. الان، وقت تسویه حساب سیاسی و از آب گل آلود ماهی گرفتن نیست.

نمونه هایی از این توییت ها عبارت بود از «… خوش بینانه و راحت لوحانه چشم به این قبیل حوادث بسته و به کنسرت و پارتی و… رأی دادند» «به نظرم مبارزه با اینها حماقته چون بیست سال دیگه یکی مث روحانی پیدا میشود و بهت میگه آیا اعدام کردی! بذارید آزاد باشن» «مثل اینکه یواش یواش آفتاب برجام داره میره و سایه جنگ داره میاد» «برجام سایه جنگ را از سر ملت کشور عزیزمان ایران دور کرد، جالب ترین طنز» در شبکه های تلگرامی هم، پست های زیادی با همین مضامین دست به دست شد.

از احمد توکلی و الیاس نادران تا… ، بازی جناحی بعضی سیاسیون بعد از حمله تروریستی دیروز

در کانال روشنگری، آمده بود: «چرا با تروریست ها با خشونت واکنش‌ها می کنید؟ آیا کشت وکشتار؟ مگه نمی دونید حاج آقا گفتن دنیای فردا دنیای موشک نیست و دنیای گفتمان هست. یکی از شاگردان حاج آقا را بفرستین پرسشها را با گفتمان حل کنند خب»

حامیان احمدی نژاد هم در یکی از کانال های تلگرامی خود نوشته بودند: «وقتی از مزرهای اسرائیل بیاییم بنشینیم توی تهران، معلومه باید با اسرائیل در داخل صحن مجلس شورای اسلامی درگیر بشیم». یا «یه دفعه این تروریست ها رو گرفتید یه وقت اعدامشون نکنیدا!، فردا روزی یه عده جاهل میان بهتون برچسب قاتل رو می زنن مثل اعدام منافقین دهه ٦٠» یا «اگر آنها نبودند داعش درحال حاضر دختران سبز و بنفش را جهت جهاد نکاح به سوریه و عراق و لیبی برده بود» بعضی حتی تا خائن شمردن حسن روحانی پیش رفتند و نوشتند «مگه نگفت من نیام جنگ میشه؟» یا «آفتاب برجام ٢٠ دقیقه ای در مجلس طلوع کرد، همان جایی که حالا سایه جنگ افتاده».

روزنامه شرق در گزارشی نوشت: «وقت کنایه زدن به حکومت و نهادهای امنیتی و نظامی نیست. وقت مچ گیری و استیضاح‎ رسانه ای از مقامات نظامی و امنیتی نیست. آگاهی بخشی از

محسن رضایی توییت کرده بود که «عذابی سخت در انتظار سران تروریست ها خواهد بود. قصاصِ ما سخت و به یادماندنی است». در کامنت های زیر توییت او آمده بود: «حاجی منتظر انتقام سخت هستیم. از دستگاه دیپلماسی که بخاری بلند نمیشه…». «اینم از دولت سازش و مذاکره، حالا برن دنبال این تروریستا ببینم چطوری امنیت به کشور برمی گردونن، فقط مواظب باشیم اینارو اعدام نکنن بعدا بشن شهید»

حداد عادل هم توییت های محسن رضایی را بازنشر کرده بود. حمید رسایی، نماینده سابق مجلس و از مخالفان سرسخت دولت روحانی هم در بیانات عجیبی که دیروز به نقل از یک کانال تلگرامی دیگر در کانال تلگرامی خود منتشر کرد، آورد: «تروریست هایی که آمده اند تا به دولتمردان ترسو کمک کنند!. آنچه اکنون در خیابان های پایتخت کشور عزیزمان ایران به وسیله تروریست ها در حال انجام هست، چیزی نیست جز زمینه سازی روانی در میان مردم جهت تحمیل برجام های دیگر به نظام اسلامی از سوی دولتمردان ترسو: «الذین قال لهم الناس ان الناس قذ جمعو لک فاخشوهم، آنها کسانی بودند که (بعضی از) مردم (منافق) به آنان گفتند: «مردم {لشکر دشمن} جهت شما اجتماع کرده اند؛ از آنها بترسید»» (آل عمران: ١٣٧)

از احمد توکلی و الیاس نادران تا… ، بازی جناحی بعضی سیاسیون بعد از حمله تروریستی دیروز

الياس نادران هم در توئيتي نوشت: آقاي روحاني اگر تروريست ها را مي گرفتند بايد چه مي كردند كه امثال شما بعدها انگي نزنيد؟ اميدوارم كشته شدن جنايتكاران فردا سوژه انتخاباتي نشود.

واکنش ها به احمد توکلی

بیشترین تصویر العمل را دیروز توییت احمد توکلی به خود جلب کرد. او نوشته بود: «وقتی خبر حمله داعش، این خونریزان متحجر پیرو اسلام آمریکائی را شنیدم، گفتم چشم آقای کرباسچی و مانند او روشن. روح شهدای مدافع حرم شاد».

«عبدالله رمضان زاده» در جواب توییت توکلی نوشته: «آقای احمد توکلی امروز روز این حرف ها نیست وگرنه ما…». اعتراض به توئیت احمد توکلی دیروز زیاد بود. یک نفر نوشته بود: «جناب دکتر توکلی این گونه موضع گرفتن از عنصرهای افراطی بعید نبود، ولی از شما بعید بود..». یا «یعنی واقعا این نخستین چیزی بود که به ذهنتان رسید؟ واقعا تصفیه حساب سیاسی نخستین چیزی بود که فکر کردین باید بگین؟»

حاصل ناآگاهی یا غرض ورزی محض

اما عقلای جناح راست لزوما همسو با بدنه یا بعضی اشخاص خود حرکت نمی کنند. امیر محبیان تحلیلگر سیاسی و روزنامه نگار با اشاره به اینکه بعد از وقوع این حرکت تروریستی شاهد این بودیم که بعضی کوته اندیشان از موضع جناحی تلاش می کردند پدیده را بررسی و فرافکنی کنند، به شرق گفت: «برخی دولت و سیاست هایش را مقصر می دانستند و بعضی تلاش می کردند نیروهای امنیتی یا سپاه را زیر سؤال ببرند. خوشبختانه هر دوی این نظر براساس بلوغ مردم منکوب شد و عملا شاهد این هستیم که نوعی از همگرایی بین بازدیدکنندگان جامعه مجازی از هر جناحی به وجود آمده است و همه تلاش بر این است که مردم در برابر حرکات تروریست ها متحد باشند. این نشان دهنده بلوغ مردم هست. هر حرکتی در جهت ایجاد اختلاف طرح شود یا حاصل ناآگاهی محض است یا نوعی از غرض ورزی پشت آن مطرح هست. باید نشان داد مردم کشور عزیزمان ایران در چنان سطحی از بلوغ هستند که مثل ید واحد عمل می کنند. باید به شکلی واکنش‌ها کرد که بحث های جناحی در هنگام بروز این وقایع فراموش شود و همه از نیروهای امنیتی، سپاه و ارتش و همه کسانی که پیشگام مبارزه با تروریست، هستند حمایت کنند».

حمله به دولت پذیرفتنی نیست

ناصر ایمانی روزنامه نگار اصولگرا دیروز با اشاره به اینکه حملات دیروز فارغ از صحنه های غم انگیز و شهادت هم وطنان ما دو دستاورد مثبت داشت، به «شرق» گفت: «در چند سال گذشته سعودی ها و کشورهای عربی اعلام می کردند کشور عزیزمان ایران اگر با داعش درحال مبارزه هست، بعد آیا این گروه در کشور عزیزمان ایران حملاتی ندارد. حمله دیروز باعث شد این حرف ها خنثی شود. اثر دوم این بود که ما باید از این وقت ها جهت انسجام داخلی بین دولت، ملت و مسئولان و نیروهای نظامی، انتظامی و جریان های سیاسی زیاد و نیرومند تر استفاده کنیم. اتفاقا می خواهم بگویم علی رغم آنچه در اینترنت انتشار یافته هست، امنیت کشور عمدتا در اختیار نیروهای نظامی و اطلاعاتی و سپاه است و مسئولیت مهم امنیت کشور برعهده آنهاست؛ بنابراین دولت نباید مورد حمله قرار گیرد. نه در این وقت و موضوع، بلکه هر وقت دیگری؛ چون بیشترین وظیفه حفظ امنیت داخلی برعهده نیروهای انتظامی و سپاه پاسداران هست؛ بعد حمله به دولت وجهی ندارد و دولت هم کارها خوبی در زمینه امنیت انجام داده هست. به اعتقاد من هرگونه استفاده از این موقعیت ها جهت مقاصد سیاسی، بسیار کار نکوهیده و زشتی است».

واژه های کلیدی: ایران | سیاسی | تروریست | سیاسیون | تروریستی | احمد توکلی | تروریست ها | حمله تروریستی | حملات تروریستی


دانلود


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs

کتاب زبان اصلی J.R.R

دانلود کتاب لاتین

خرید کتاب لاتین

خرید مانگا

خرید کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

دانلود رایگان کتاب از آمازون

دانلود رایگان کتاب از گوگل بوکز

کتاب روانشناسی به انگلیسی

کتاب زبان اصلی

کتاب خارجی

رفتن به نوار ابزار